Шрот
-Шеф
Головна
Наше дослідження
Рецепти
Від Дієтолога
Для Косметології
Для Веганів
Мікро/Макроелементи
Підписки
Увійти/Зареєструватися
Шрот-Шеф
Веганський гарбузово-банановий смузі
Інгредієнти:
1 склянка рослинного молока (мигдальне, кокосове, соєве)
1 заморожений банан
1 ст. л. гарбузового шроту
1 ч. л. лляного насіння
½ ч. л. кориці
1 ч. л. кленового сиропу або меду (якщо дозволяєте веганську дієту)
Приготування:
Помістити всі інгредієнти в блендер.
Збити до кремової консистенції.
Подавати охолодженим.
Веганські батончики без випікання
Інгредієнти:
2 ст. л. гарбузового шроту
½ склянки вівсяних пластівців
2 ст. л. подрібнених горіхів (фундук, мигдаль, волоські)
2 фініки або 1 ст. л. фінікової пасти
1 ст. л. арахісової пасти
½ ч. л. ванільного екстракту
1 ч. л. какао
Приготування:
Фініки замочити у воді на 10 хвилин, потім розім’яти виделкою.
Додати інші інгредієнти та добре перемішати.
Сформувати батончики або кульки, покласти в холодильник на 1 годину.
Веганські гарбузові оладки без глютену
Інгредієнти:
2 ст. л. гарбузового шроту
3 ст. л. гречаного або рисового борошна
½ склянки рослинного молока
½ ч. л. розпушувача
1 ч. л. кленового сиропу
½ ч. л. кориці
Приготування:
Усі інгредієнти змішати та залишити на 10 хвилин.
Смажити на сухій сковорідці до золотистого кольору.
Подавати з фруктами або сиропом.
Крем-суп із гарбузового шроту
Інгредієнти:
2 ст. л. гарбузового шроту
200 г гарбуза (запеченого або вареного)
1 картоплина
½ склянки кокосового молока
1 зубчик часнику
1 ч. л. оливкової олії
Сіль, перець, куркума – за смаком
Процес приготування:
Фініки замочити в гарячій воді на 10 хвилин, щоб стали м’якими.
Подрібнити фініки в пасту за допомогою блендера.
Додати всі сухі інгредієнти.
Сформувати невеликі кульки.
Поставити в холодильник на 30 хвилин.