Містить спектр корисних речовин: марганець, залізо, калій і кальцій, амінокислоти, ефірні олії та вітаміни групи В, А, С, Е, Р, Т, К.
Шрот з Коноплі
Є чудовим джерелом протеїну (рослинного білка), натурального каротину, фітостеролів та фосфоліпідів. Використовується в дієтології, лікувальних та профілактичних цілях.
Кокосовий шрот
Має приголомшливі смакові та поживні якості; це низьковуглеводний, гіпоалергенний і універсальний продукт харчування. знижую рівня холестерину в кров.
Маковий Шрот
Це цінне джерело кальцію рослинного походження. У маковій клітковині міститься кальцій, калій, магній, натрій, фосфор, йод та інші, вітаміни А, С, Е, група B.
Шрот з Чорного Кмину
Входять незамінні жирні кислоти, антиоксиданти,
Вітаміни В, А, С, Е, К, РР, також мінерали: калій, кальцій, магній, цинк та інші. Шрот має протизапальні властивості, знижує рівень цукру в крові, корисна людям, які страждають на недокрів'я і кровотечі.
Якщо ти хочеш отримати якісну пораду від наших спеціалістів, пройди опитування нижче: